latinica  ћирилица
19/09/2017 |  15:36 ⇒ 15:56 | Аутор: РТРС

Москва- Велико интересовање за туристичку понуду Српске

У Москви је данас отворен 23. Међународни сајам туризма, на којем су руске агенције и тур оператери данас исказали велико интересовање за понуду и програме Туристичке организације Републике Српске /ТОРС/.
Туристичка организација Републике Српске - Фото: РТРС
Туристичка организација Републике СрпскеФото: РТРС

"Посебно интересовање влада за понуду здравственог туризма и наших бањских центара, али и за зимске центре у Српској, имајући у виду да смо на прагу зимске туристичке сезоне", речено је Срни у ТОРС-у.

Из ове организације наводе да Туристичка организација Српске ове године најатрактивнију понуду Српске представља као специјални гост на изложбеном простору Туристичке организације Србије.

"Руске агенције заинтересоване су и за заједничке туре кроз Србију и Републику Српску, због близине тржишта и атрактивних дестинација", рекли су у ТОРС-у.

Подршку у реализацији наступа ТОРС-а и промотивних активности на овој манифестацији пружило је и Представништво Републике Српске у Руској Федерацији.

Међународни сајам туризма у Москви једна од најзначајнијих међународних манифестација из области туризма, која за стручну и пословну јавност представља важан извор информисања о трендовима у овој области, али и значајно мјесто успостављања пословних контаката и сарадње.

Сајам, који траје до четвртка, 21. септембра, окупио 650 излагача из више од 60 земаља.

Извор: СРНА