latinica  ћирилица
21/09/2017 |  08:58 | Аутор: РТРС

Николић: Обрукали смо се, горе нисмо могли

Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић рекао је да његова екипа не може да игра горе него што је то било у поразу од Морнара.

Партизан је поражен са 91:77 у борби за полуфинале АБА Суперкупа у Бару.

"Имамо обавезу да правимо неке играче и ако можемо неког да побиједимо. Мислим да ће Партизан играти много боље јер од овог горе не може. Обрукали смо се", рекао је Николић новинарима послије утакмице у Бару.

То је била прва утакмица Николића на клупи Партизана након што се вратио из Истанбула са Европског првенства, гдје је био у стручном штабу репрезентације Србије.

"Дошао сам доста касно и ово је прва моја утакмица. Практично смо имали један тренинг. Покушали смо да мало уиграмо екипу. Без обзира на то јако смо слабо одиграли", казао је Николић.

Популарни "Мута" је оцијенио да Партизан има бољу екипу него прошле сезоне.

Николић је додао да је Морнар заслужено побиједио, а да ће Партизан имати више времена да се спреми за наредну против те екипе, у другом колу Јадранске лиге.

"Имаћемо више времена да се спремимо, нисам ни знао ко игра овдје, нисам знао да је Борис Бакић ту. Нисам имао никакав скаутинг, прилагођавали смо се током утакмице. Бићемо бољи сигурно", навео је Николић.

Капитен Партизана Новица Величковић рекао је да "нема мјеста за нервозу".

"Тренер се прикључио пре два-три дана, још смо у фази упознавања. Нов је тим. Нема места за нервозу. Али, лако смо дозвољавали серије доброј шутерској екипи", рекао је Величковић.

Извор: Б92