latinica  ћирилица
24/09/2017 |  15:53 ⇒ 20:35 | Аутор: РТРС

Помозимо Страхињи Јојевићу да стане на ноге (ВИДЕО)

Двадесетчетверогодишњем Страхињи Јојевићу из Рудог потребна је наша помоћ. Тешка саобраћајна несрећа приковала га је за кревет. Нада да ће поново стати на ноге постоји али је потребна операција тетива и наставак лијечења за које је потребно 15.000 евра.
Апел за помоћ Страхињи Јојевићу - Фото: РТРС
Апел за помоћ Страхињи ЈојевићуФото: РТРС

Страхиња је до прије три године имао нормалан живот. У саобраћајној несрећи испао је из возила и задобио тешку повреду главе. Годину и по дана био је у коми, а љекари Ургентног центра у Београду нису били оптимисти да ће се икад пробудити.

"Рекли су нам да је врло мали проценат да ће се пробудити. Повреда главе је била великада није могло ни хирушки ништа да се уради. чекали смо да се његов организам сам избори", прича Страхињин отац Милан.

Једно чудо се већ десило, породица је дала све напоре да Страхиња поново стане на ноге и поврати моћ говора. Свака три мјесеца га воде на бањско лијечење. Међутим, једина нада је операција тетива на ногама коју ће извести тим стручњака из Русије. За цијели третман и опоравак потребно им је 15.000 евра. Они тај новац немају јер су све досадашње трошкове сносили сами.

Несрећа која је задесила породицу Јојевић најтеже је пала баки Радојки чија је узданица био унук Страхиња. Иако је загазила у девету деценију живота, нестрпљиво чека његов повратак кући у Рудо.

Операција је заказана за прву половину октобра до тада је потребно скупити новац. Позивом на број 1457 донираћете једну марку за помоћ Страхињи Јојевићу.

Такође су отворени и жиро-рачуни на које се могу уплатити средства. Будимо хумани помозимо да овај 24 годишњак поново осјети тло под ногама.