latinica  ћирилица
26/09/2017 |  14:34 ⇒ 14:41 | Аутор: РТРС

Клокић са представницом Фонда Уједињених нација за становништво

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, Златан Клокић разговарао је са Доином Бологом, представницом Фонда Уједињених нација за становништво у БиХ.
Клокић са представницом Фонда Уједињених нација за становништво - Фото: РТРС
Клокић са представницом Фонда Уједињених нација за становништвоФото: РТРС

На састанку је разговарано о актуелним темама значајним за досадашњу и будућу сарадњу Фонда Уједињених нација за становништво и Министарства за економске односе и регионалну сарадњу као и Владе Републике Српске на пројектима који имају за циљ унапређење положаја маргинализованих група становништва, становништва старије животне доби, жена и младих.

Министар Клокић нагласио је добру сарадњу на реализацији заједнички договорених активности са свим специјализованим агенцијама УН-а у БиХ на корист свих становника Републике Српске и БиХ.

Представница УНФПА-а информисала је министра Клокића о актуелним пројектима који се реализују у сарадњи са институцијама Републике Српке, те истакла задовољство свих УН агенција као и резидентене коориднаторице УН-а у БиХ на активном приступу Владе Републике Српске у циљу имплементације Циљева одрживог развоја УН-а.