latinica  ћирилица
01/10/2017 |  15:57 ⇒ 20:57 | Аутор: РТРС

Почиње четврта сезона такмичарског шоу програма "Твоје лице звучи познато" (ВИДЕО)

Вечерас почиње четврта сезону најпопуларнијег такмичарског шоу програма, хуманитарног карактера, "Твоје лице звучи познато".
Твоје лице звучи познато - Фото: РТРС
Твоје лице звучи познатоФото: РТРС

Из продукцијског тима најављују атрактивне изазове у рукама професионалаца, који ће вас из недјеље у недјељу забављати и на нашем програму.

Атрактиван и беспријекорно маштовит, шоу "Твоје лице звучи познато" и ову ће јесен заразити позитивном енергијом. Познати, дјетињасти и спремни за врхунску забаву, вечерас ће нам уприличити праву играну магију, препуну смијеха, забаве и лудорија, коју само врхунски забављачи могу смјестити у изузетан перформанс.

"Имамо среће што радимо с дивним људима, али онда неко ко на крају излази испред свега тога има и одређену одговорност, да то уради најбоље што може у том лику - рекла је Беби Дол.

Бранислав Лечић, Мира Шкорић, Стеван Анђелковић, Тијана Дапчевић, Бане Видаковић, Беби Дол, само су нека од имена која ће засијати у четвртој сезони најгледанијег шоу програма у региону.

"Зашто ће то ове године бити најбољи досадашњи шоу? Не зато што сам ја у касту, него зато што је таква екипа окупљена да ће стварно бити из недјеље у недјељу прави шоу", каже Тијана Дапчевић.

Играрије продукцијског тима Емотион довољно су маштовите да изненаде и актере ове велике журке. Тијану Дапчевић вечерас гледамо у улози највећег шармера данашњице, док Бане Видаковић сигурно није очекивао да ће у првој овосезонској епизоди заиграти шумадијски рокенрол, и то на штиклама.

"То како ћу ја извести Лепу Брену у шоу ТЛЗП, то неће бити озбиљно. Ја се надам да се она неће наљутити", изјавио је глимац Бранислав Лечић.

И у овој сезони четверочлани жири имаће пуне руке посла. На врућој столици наћи ће се Андрија Милошевић, Александра Радовић и Бранко Ђурић Ђура, док ћемо на мјесту четвртог члана жирија, из емисије у емисију, гледати неко ново познато лице.  "Твоје лице звучи познато" шоу је који исијава хуманошћу, али и забавом коју не смијете пропустити. Гледамо их вечерас у 21 час.