latinica  ћирилица
01/10/2017 |  20:51 ⇒ 20:54 | Аутор: РТРС

У Сребреници одржана конференција СНСД-а

У Сребреници је одржана конференција СНСД-а, ретроспектива рада у протеклих 15 година, односно од 2002. до 2017. године
Сребреница - конвенција СНСД-а -
Сребреница - конвенција СНСД-а

У Сребреници је одржана конфенција СНСД-а, ретроспектива рада у протеклих 15 година, односно од 2002. до 2017. године.

На данашњем састанку били су присутни чланови одборничког клуба СНСД Сребреница, предсједници клуба одборника СНСД-а из цијеле регије Бирач, а састанку је присуствоао и Лазар Продановић, члан Парламентарне скупштине БиХ.

"Циљ нашег данашњег окупљања јесте да се присјетимо нашег рада у протеклих 15 година, да се присјетимо изборних резултата, али и да се присјетимо чланова који данас нису са нама, а све са циљем да покажемо да је СНСД у Сребреници јединствена политичка партија, да клуб одборника дјелује јединствено, а ово је уједно припрема за изборе гдје смо поново спремни за убједљиву побједу", изјавио је Милош Миловановић, предсједник Клуба одборника СНСД у Сребреници.

Од 2002. до 2017. године одржано је седам редовних избора, а једанпут су одржани ванредни избори. На свим изборима СНСД је у Сребреници добио највише гласова.

"Наша политика је да и у даљем раду наставимо као јединствени, а ово је уједно почетак предизборне кампање за 2018. годину, а желимо да на неки начин афирмишемо политику споја младости и искуства која треба да се у будућности имплетментира у Сребреници, а наша политика је таква, ми гледамо напријед и у развој", став је др Радомира Павловића, члана Клуба одборника СНСД.

На конвенцији су додијељене и захвалнице свима који су дали допринос изборним резултатима СНСД у протеклом периоду, а приказан је и кратак филм о активностима СНСД-а у регији Сребренице.