latinica  ћирилица
04/10/2017 |  18:34 ⇒ 18:38 | Аутор: РТРС

Агент: Теодосић би могао да потпише уговор вриједан 75 милиона долара

Агент Милоша Теодосића Ник Лотсос причао је за "NBA Greece" о свом клијенту и љету иза нас које је по свему виђеном било историјско за Србина.
Милош Теодосић потписао са Клиперсе (Фото: Twitter) -
Милош Теодосић потписао са Клиперсе (Фото: Twitter)

Теодосић је у јулу договорио сарадњу са Клиперсима, међутим прије тога је могао да заврши у Чикагу.

Српски плејмејкер кренуо је веома добро у дресу у Лос Анђелес Клиперса, а према Лотсос овог љета све је било договорено са Чикаго Булсима.

"У Тревизу сам се првим човјеком међу скаутима Ивицом Дуканом који је совјевремено одвео Тонија Кукоча у Чикаго. Његово мишљење се веома поштује у орзанизацији Булса. Причали смо и он ми је рекао да је Милош најбољи могући играч којег би могли да добију. Послије неколико дана ме је позвао генерални менаџер Гар Форман", рекао је Лотсос за "NBA Greece".

"Имали смо договор за трогодишњи уговор вриједан 30 милиона долара, сличан као што Богдановић има у Сакраменту. Такође, желио сам да Милош свако љето може да изађе из уговора јер мислим да може да оствари "Ол-стар" уговор. Били смо спремни на потпис, а и Форман је желио да доведе Теодосића јер у Чикагу има много Срба", додао је Лотсос.

Теодосић је потписао двогодишњи уговор са Лос Анђелес Клиперсима, с тим што ће наредне године моћи да изађе из уговора уколико буде желио.

Око договора са Чикагом није било ништа јер су Булси трејдовали Џимија Батлера.

"Знао сам да до договора ништа неће бити када су трејдовали Батлера. Два дана касније звао ме је Формар и рекао ми да не желе оваквој екипи која креће испочетка, да додају 30-годишњака који нема искуство у НБА", казао је Лотсос.

Лотсос сматра да је уговор са Клиперсима одличан јер би Тео наредног љета могао да потпише велики уговор.

"Теодосић би наредног љета могао чак да потпише уговор вриједан од 75 милиона долара", рекао је Лотсос.

Извор: Б92