latinica  ћирилица
06/10/2017 |  15:59 ⇒ 18:07 | Аутор: РТРС

Златној одбојкашици приређен пријем у Брчком (ВИДЕО)

Златној одбојкашици са Европског првенства, Брчанки Бранкици Михајловић, приређен је пријем и у родном граду, код градоначелника Дистритка, Синише Милића.
Бранкица Михајловић - пријем у Брчком - Фото: РТРС
Бранкица Михајловић - пријем у БрчкомФото: РТРС

Правилник о спорту Дистрикта не омогућује, велику финансијску подршку врхунским спортистима. У управи града Брчког истичу да ће радити на томе, да се омогући награђивање успијешних спориста.

"Изузетна ми је част и задовољство што сам поново у Брчком, на један дан. Сутра путујем за Јапан. Ја волим и радујем се сваки пут када сам овдје. Драго ми је што и ви пратите дешавања не европском пврвенству. Надам се да је због мене. И ја се искрено надам да ћу у будућности да вам доносим много медаља", истакла је члан Одбојкашке репрезентације Србије Бранкица Михајловић.

"За нас је и за мене као градоначелника, велико задовљство да имамо, некога ко је пронио име Брчког на свим меридијанима. И ја се надамћу бити у прилици поново да, ево заједно са Бранкицом и другимуспијешним спортистима подијелим те тренутке на овакав и сличан начин", нагласио је градоначелник дистиркта Брчко Синиша Милић.