latinica  ћирилица
06/10/2017 |  19:22 ⇒ 20:48 | Аутор: РТРС

Протић очекује наставак тренда раста изборних резултата СП

Предсједник Општинског одбора Социјалистичке партије  Лакташи Слободан Протић изразио је очекивање да ће ова партија наставити тренд раста изборних резултата.
Слободан Протић - Фото: Глас Српске
Слободан ПротићФото: Глас Српске

"СП има константан раст изборних резултата и вјерујем да тај тренд треба очекивати на наредним октобарским изборима", рекао је Протић Срни у Лакташима, гдје вечерас присуствује Изборној конференцији Општинског одбора СП-а Лакташи.

Протић је рекао да ће на Изборној конференцији Општинског одбора СП-а Лакташи 108 делегата изабрати нови Општински одбор од 29 чланова и Надзорну комисију од три члана.

"Нови Општински одбор СП-а Лакташи ће бити знатно освјежен, јер ће готово 50 одсто његових чланова бити потпуно нови људи у односу на претходни састав овог одбора", каже Протић.

Он је рекао да је СП направио реорганизацију мјесних одбора у Лакташима, тако да у највећим срединама - у Трну и Лакташима, умјесто једног мјесног одбора, сада ова партија има по четири мјесна одбора.

"Расположење за партијски рад је веома добро и СП веома оптимистично улази у идућу изборну годину на територији општине Лакташи", закључио је Протић, који је предсједник Извршног одбора СП.

Изборној конференцији Општинског одбора СП-а Лакташи присуствују коалициони партнери, руководство СП-а, те делегати ове партије. 

Извор: Срна