latinica  ћирилица
10/10/2017 |  13:31 | Аутор: РТРС

Ухапшен држављанин Србије осумњичен за убиство

Припадници Граничне полиције Вишеград ухапсили су данас држављанина Србије чији су иницијали Р.Р. /62/, након што је утврђено да је за њим Окружни суд у Источном Сарајеву расписао потјерницу због сумње да је починио кривично дјело убиство.
Гранична полиција (Фото: Гранична полиција БиХ) -
Гранична полиција (Фото: Гранична полиција БиХ)

Ухапшени је контролисан при уласку у БиХ на Граничном прелазу Вардиште и биће предат надлежном органу, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Службеници граничне полиције Брчко нису данас дозволили улазак у БиХ за седам лица са подручја Косова због неиспуњавања услова за улазак у БиХ.

Лица са подручја Косова контролисана су на Граничном прелазу Брчко, а у складу са Законом о странцима уручена су им рјешења о одбијању уласка у БиХ, те су враћени у Хрватску.

Припадници Граничне полиције Орашје јуче су открили фалсификовану возачку дозволу Пољске коју је на увид дао држављанин Турске чији су иницијали Ц.Х. /21/ приликом изласка из БиХ на Граничном прелазу Шамац.

Држављанин Турске контролисан је у возилу "туран", регистарских ознака БиХ.

Према наредби тужиоца Кантоналног тужилаштва Посавског кантона, возачка дозвола је привремено одузета, а против Ц.Х. биће поднесен извјештај због сумње да је починио кривично дјело фалсификовање исправе.

Извор: СРНА