latinica  ћирилица
10/10/2017 |  22:45 | Аутор: РТРС

Берлускони изненадио Путина необичним поклоном (ФОТО)

Бивши италијански премијер Силвио Берлускони поклонио је руском предсједнику Владимиру Путину ручно израђену постељину за кревет.

На пресвлаци је одштампана новинска фотографија на којој се њих двојица срдачно рукују, док су у позадини приказане најпрепознатљивије туристичке атракције Италије и Русије.

Берлускони је још у суботу допутовао у Русију како би Путину уручио специјалан поклон, поводом његовог 65. рођендана, преноси Тас.

Портпарол Кремља Дмитриј Песков, одговарајући на новинарско питање како је реаговао предсједник Путин на поклон, рекао је да не зна ништа о реакцији предсједника на тај поклон.

Италијанске новине Стампа пренијеле су у недјељу да је Берлускони допутовао у Русију како би Путину уручио специјални поклон - ручно израђену пресвлаку за кревет.

Путин и Берлускони његују дугогодишње пријатељство - први пут су се срели на самиту Г8 2001. године у Женеви и од тада су се много пута састајали на различитим званичним догађајима, на којима су показивали поштовање према земљама из којих долазе, али и лично.

Поклон Берлусконија Путину (Фото: Instagram)

Извор: Танјуг