latinica  ћирилица
17/10/2017 |  07:28 ⇒ 22:39 | Аутор: РТРС

ЛШ: Манчестер сити-Наполи (РТРС уживо)

У фудбалској Лиги шампиона на распореду су мечеви 3. кола.
Лига шампиона - Фото: РТРС
Лига шампионаФото: РТРС

Дерби сусрет у групи Ф играју Манчестер сити и Наполи. Овај меч преноси наша Телевизија!

Изабраници Пепа Гвардиоле играју фантастично ове сезоне, и у националном шампионату као и у Лиги шампиона. Грађани су лидери групе Е са максималних шест бодова, шест датих голова а њихова мрежа се још увијек није тресла. Сити и Напили до сада су се састали само једном и екипа из Напуља је славила са 3:2. Екипа из плавог дијела Манчестера је у серији оде пет побједа и то исто очекују и вечерас.

- Имам пуно поштовања за њих, волим да их гледам како играју. Ја сам тренер професионалац, али и гледалац. Знам много о екипама које је тренирао или тренира Сари, играју заиста одлично. Надам се да ће бити добра утакмица и за гледаоце на стадиону, али и поред малих екрана. Вјерујем да можемо до побједе иако их респектујемо и начин како играју - рекао је Гвардиола.

И гости су у серији од пет тријумфа. Побједа у посљедњем колу над Ромом у вјечном граду, дала им је додатно сампоуздање.

- Желио бих да захвалим Пепу Грацдиоли на лијепим ријечима о нама. Његови комплименти су добродошли, јер је тренутно најбољи менаџер на свијету. Видјећемо ко ће од играча бити спреман, али ако желимо да играмо на високом нивоу то су онда велике утакмице, као што је ова - рекао је тренер екипе Маурицио Сари.

Друга утакмица која привлачи посебну пажњу је сусрет у Мадриду између Реала и Тотенхема. До сада су се састали три пута и сва три дуела краљевски клуб је ријешио у своју корист. Обје екипе су у одличној форми, тако да и у овој утакмици очекујемо добар фудбал и вјерујемо доста голова. И Реал и Тотенхем су освојили максималан број бодова у прва два кола, тако да и то даје додатну драж овом дуелу.

У осталим утакмицама састаће се Апоел-Борусија, Фејнорд-Шахтјор, Марибор-Ливерпул, Монако-Бешикташ, Лајпциг-Порто и Спартак-Севиља.