latinica  ћирилица
23/10/2017 |  10:32 ⇒ 10:52 | Аутор: РТРС

Коларов: Михајловић је био мој идол

Фудбалер Роме Александар Коларов истакао је да је срећан што је дао гол Торину тренера Синише Михајловића, и то баш из слободног ударца као што је то својевремено радио његов идол из детињства.
Александар Коларов - Фото: ТАНЈУГ
Александар КоларовФото: ТАНЈУГ

Коларов је у 69. минуту донио Римљанима три бода у Торину (1:0) у утакмици Серије А новим поготком ове сезоне, другим у само четири дана послије дуела са Челсијем у Лиги шампиона.

- Синиша је био мој идол када је играо у Црвеној звезди и хтио сам да постигнем гол из слободног ударца јер је био на другој страни. Срећан сам што сам то успио, посебно што је био погодак за побједу - рекао је Коларов, а преноси Коријере дело Спорт.

Лијевоноги српски репрезентативац наглашава да је тријумф у Торину доказ да се Рома налази у одличној серији резултата.

- Тријумф је, прије свега, доказ континуитета. У Лондону смо имали сјајан меч и, по мом мишљењу, могли и да побиједимо. Било је тешко послије тога да играмо у Торину против одличног тима, мучили смо се, али рачунају се само три бода -  казао је бивши фудбалер Чукаричког, ОФК Београда, Лација и Манчестер Ситија.

Похвале на рачун Коларова изнио је тренер Роме Еузебио Ди Франческо.

- Александар има невјероватан менталитет. То је карактеристика коју највише воли - сматра тренер тренутно петопласираног тима италијанског првенства.

Коларов је љетос дошао у Рим из Манчестер Ситија и одмах показао да је велико појачање за екипу са Олимпика.

Извор: Б92