latinica  ћирилица
12/11/2017 |  20:50 ⇒ 21:08 | Аутор: РТРС

Лазаревић: Треба зауставити осипање становништва

Покрет "Успјешна Српска" најавио је данас да ће радити на побољшању стања у Лопарама како би се зауставило осипање становништва, што је оцијењено као горући проблем у овој општини.
Лопаре - конститутивна сједница - Успјешна Српска - Фото: СРНА
Лопаре - конститутивна сједница - Успјешна СрпскаФото: СРНА

На данашњој конститутивној сједници за предсједника Општинског одбора "Успјешне Српске" у Лопарама изабран је Љубиша Лазаревић, доктор ветеринарске медицине.

"Наш циљ је формирање структура младих и некорумпираних људи који имају ентузијазма и желе да учествују у креирању политичке сцене Републике Српске и самих Лопара", рекао је Лазаревић.

Предсједник "Успјешне Српске" Златко Максимовић истакао је да та странка има све више присталица и да су, осим у сједишту у Бијељини, до сада формирани одбори у Бањалуци, Угљевику, Брчком, Шамцу, Теслићу, Добоју, Градишци, Фочи, Палама, Требињу и Источном Сарајеву.

"Наш циљ је бољи живот наших суграђана, а да би то остварили Покрет мора да оствари добар резултат на предстојећим изборима", поручио је Максимовић.

Лидер странке је додао да је у Лопарама изабран добар и способан предсједник који ће успјешно водити одбор "Успјешне Српске" у тој општини.

Извор: СРНА