latinica  ћирилица
14/11/2017 |  11:44 ⇒ 16:27 | Аутор: РТРС

Отворен реконструисани објекат Полицијске станице у Бијељини (ФОТО)

Министар унутрашњих послова Драган Лукач и начелник Полицијске управе Бијељина Жарко Ћосић, отворили су реконструисани објекат Полицијске станице Бијељина 2 у Мјесној заједници Соколски дом.
Бијељина, Лукач, Ћосић - отворен реконстуисани објекат Полицијска станице - Фото: СРНА
Бијељина, Лукач, Ћосић - отворен реконстуисани објекат Полицијска станицеФото: СРНА

Успостављање Полицијске станице Бијељина 2 допринијеће ефикаснијем раду полицијских органа у циљу безбједности грађана Бијељине која је на задовољавајућем нивоу, истакао је министар Лукач, наводећи да је број кривичних дјела у опадању на нивоу свих полицијских управа у Српској.

"Видјели сте да имамо много оперативних акција у борби против организованог криминала које дају резултате. Увијек смо на висини задатака по питанју борбе против тероризма. Сарадња са другим безбједносним агенцијама у БиХ даје резултате, тако да имамао задовољавајући безбједносни амбијент", истакао је Лукач.

Полицијска станица Бијељина 2 (Фото: РТРС)

У реновинарање објекта у бијељинској мјесној заједници Соколски дом, у којем је некада био смјештен Суд за прекршаје, уложено је нешто више од 200.000 марака из средстава ресорног министарства и Владе Српске.

Јовица Василић, замјеник начелника ПУ Бијељина, нагласио је да ће ова управа још ефикасније радити на очувању јавног реда и мира.

"Са својом стучношћу, одговорношћу и професионализмом и даље ћемо радити на очувању стеченог нивоа безбједности и све надолазеће задатке рјешавати успјешно и на добробит и задовољство свих грађана града Бијељина", рекао је Василић.

 У новом објекту Полицијска станица 2 Полицијске управе у Бијељини званично је почела да ради током прошле недјеље.