latinica  ћирилица
17/11/2017 |  14:17 ⇒ 16:00 | Аутор: РТРС

Мурињо спрема изненађење- Ибрахимовић и Погба у суботу на терену!?

Мурињо припрема повратак Ибрахимовића и Погбе у први тим Јунајтеда, тако бар дјелује, а више ће се знати послије тренинга. Тим из Манчестера у суботу од 18.30 на Олд Трафорду игра против Њукасла меч 12. кола Премијер лиге.
Мурињо и Ибрахимовић (Фото: ztvghana.com) -
Мурињо и Ибрахимовић (Фото: ztvghana.com)

Сити је у фантастичној форми и има осам бодова предности. Међутим, Мурињо припрема два џокера - Пола Погбу и Златана Ибрахимовића у први тим.

Ибрахимовић је у посљедња три дана тренирао са екипом и сензационални повратак могао би да се деси управо у дуелу са Њукаслом. Швеђанин није играо седам мјесеци због повреде лигамента десног кољена на мечу Лиге Европе против Андерлехта у априлу ове године.

Прве прогнозе биле су да се Ибрахимовић неће враћати на терен ове године, чак је било неизвјесно да ли ће се уопште враћати на терен. Ипак Златан је направио огроман напредак и у уторак се прикључио екипи.

Још једна Мурињова узданица Пол Погба такође је близу повратка на терен. Он није играо на посљедњих дванаест утакмица због повреде тетиве.

Мурињо ће коначну одлуку о повратку оба играча донијети након тренинга, а све ће образложити на конференцији за новинаре.

Извор: РТС