latinica  ћирилица
18/11/2017 |  18:36 | Аутор: РТРС

Црна Гора - Након "филмске" потјере, полиција заплијенила 170 килограма сканка

Црногорска полиција саопштила је да је заплијенила око 170 килограма сканка од лица чији су иницијали П.П. /24/ из Подгорице, који је ухапшен јутрос у полицијској потјери.
Сканк (илустрација) -
Сканк (илустрација)

Црногорска гранична полиција је извршила блокаду терена према Албанији и покушала да заустави возило "опел астра" којим је управљало лице П.П, које се није зауставило, већ је ударило полицијско возило "дачија дастер" и побјегло у правцу Подгорице.

"Гранична полиција је одмах кренула у потјеру за П.П. и о догађају и правцу кретања упознали су службенике Центра безбједности Подгорица, који су се укључили у потјеру", саопштила је црногорска полиција.

Пролазећи кроз црвено свјетло на семафору у правцу моста Миленијум, ово лице је својим возилом "опел астра" ударило у "рено меган", након чега се преврнуло.

"Лицу чији су иницијали П.П. је указана љекарска помоћ у Клиничком Центру Црне Горе и том приликом су констатоване лакше тјелесне повреде", саопштено је из црногорске полиције.

Полиција наводи да је у "опел астри" пронађено осам џакова са 162 паковања дроге сканк укупне тежине око 170 килограма.

Опојна дрога биће упућена у форензички центар ради вјештачења, а о догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици, који је наложио да лице П.П. буде лишено слободе.

Извор: Срна