latinica  ћирилица
20/11/2017 |  08:28 | Аутор: РТРС

Судија избацио Јокића и тренера из игре (ВИДЕО)

Центар Денвер Нагетса Никола Јокић завршио је гостовање у Стејплс центру већ у другој четвртини јер је избачен са утакмице!

Јокића и тренера Нагетса Мајка Мелоуна избацио је судија Родни Мот, након жестоког приговора јер судије нису свирале фаул над српским центром у рекету Лејкерса.

Бијесни Мелун је ушао на терен како би се распавио са судијом, овај га је избацио, а потом и Јокића који се у међувремену укључио у "расправу".

"Ја сам заслужио да будем избачен, али Никола није. Анализираћемо ситуацију", рекао је тренер Денвера Мелоун.

Јокић је до тог тренутка имао шест поена (1/5 из игре), шест скокова уз по асистенцију и украдену лопту за 12 минута игре.

Нагетси су поражени од Лос Анђелес Лејкерса 127:109, а блистао је Лонзо Бол са другим трипл-даблом у каријери – 11 поена, 16 скокова и 11 асистенција.

Пратио га је Џулијус Рендл са 24 поена, седам скокова и пет асистенција,21 је убацио Брук Лопес, 18 је додао Џордан Кларксон, док је 17 постигао Кајл Кузма.

Најефикаснији у Нагетсима био је Гери Херис са 20 поена, 17 је постигао Вилсон Чендлер, 12 је додао Вил Бартон, док су по десет постигли Џамал Мареј, Мејсон Пламли и Емануел Мудиај који је имао и седам асистенција.

Извор: Б92