latinica  ћирилица
22/11/2017 |  14:27 ⇒ 20:27 | Аутор: РТРС

У четвртак сунчано, уз умјерен развој облачности (ВИДЕО)

У Републици Српској и Федерацији БиХ у четвртак се очекује сунчано вријеме уз умјерено наоблачење током дана.

Јутро ће бити прохладно и претежно ведро, уз умјерену облачност понегдје у Херцеговини и на западу Крајине, а око ријека и по котлинама мјестимично ће бити магле, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Током дана биће пријатно топло и сунчано, уз малу до умјерену облачност, а свјежије у мјестима у којима ће се магла задржати дијелом пријеподнева.

Јутарња температура ваздуха од минус један до пет, на југу од четири до девет, а највиша дневна од 10 до 16 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Калиновик пет, Гацко шест, Невесиње и Рудо седам, Требиње, Вишеград, Билећа, Фоча, Хан Пијесак и Мраковица девет, Соколац и Мостар 10, Сарајево 11, Дрвар, Ливно, Широки Бријег, Бугојно и Јајце 13, Мркоњић Град, Шипово, Груде и Сребреница 14, Тузла и Рибник 15, Зворник, Србац, Бихаћ и Зеница 16 степени Целзијусових.

У Добоју, Приједору, Новом Граду, Градачцу и Санском Мосту измјерено је 17 степени, а у Бањалуци 18 степени Целзијусових.

Извор: Срна