latinica  ћирилица
04/12/2017 |  09:01 | Аутор: РТРС

Савјет министара БиХ данас о буџету институција

Савјет министара БиХ данас би требало да размотри Извјештај о извршењу буџета институција БиХ од јануара до септембра ове године, те Нацрт основа за вођење преговора и закључивање Споразума између БиХ и Србије о заједничким локацијама на граничним пријелазима.
Савјет министара БиХ - сједница - Фото: РТРС
Савјет министара БиХ - сједницаФото: РТРС

На сједници би требало да буде размотрен Приједлог одлуке о одобравању набавке, начину набавке и максималном износу средстава за куповину пословног простора за потребе Дирекције за цивилно ваздухопловство БиХ у Бања Луци.

Пред министрима би требало да се нађе Приједлог одлуке о утврђивању оправданих разлога за продужење привременог боравка држављанима Сирије, те Приједлог одлуке о утврђивању минимума процеса рада у Радио-телевизији БиХ за вријеме трајања штрајка, који је сачинило Министарство куминикација и транспорта БиХ.

На дневном реду је и Нацрт меморандума о разумијевању о сарадњи у области медија између Министарства комуникација и транспорта БиХ и Канцеларије за информисање Државног савјета Кине.

Најављено је да би министри требало да размотре и Нацрт протокола о измјенама и допунама Протокола између Савјета министара и Саудијске Арабије о међусобној замјени некретнина - земљишта за изградњу дипломатских представништава у Сарајеву и Ријаду.

Извор: Агенције