latinica  ћирилица
04/12/2017 |  22:01 | Аутор: РТРС

Звезда упозорава пред Келн: Капије се затварају раније!

Црвена звезда у четвртак игра одлучујући меч за пласман у елиминациону фазу Лиге Европе. Усљед великог интересовања и распродатог стадион, црвено-бијели упозоравају навијаче да дођу раније, јер ће се капије затворити пола сата прије почетка меча. Сусрет почиње у 21.05.
Звезда упозорава пред Келн: Капије се затварају раније! - Фото: РТС
Звезда упозорава пред Келн: Капије се затварају раније!Фото: РТС

ФК Црвена звезда уочи утакмице шестог кола Лиге Европе у којој се у четвртак, 7. децембра, састају Црвена звезда и Келн, обавјештава јавност о сљедећим стварима:

Капије стадиона отвориће се у 18.00 часова, три сата прије почетка утакмице, те молимо посјетиоце да дођу на вријеме како би избјегли непотребне гужве и задржавања на улазима стадиона. Такође из безбиједносних разлога, капије стадиона затвориће се пола сата прије почетка утакмице, стога је неопходно да се на стадион дође раније.

Лицима под дејством алкохола неће бити дозвољен улаз, а контрола улазница ће се вршити у двије етапе, тј. кроз два безбиједносна прстена. Апелујемо на све посјетилоце да не набављају улазнице од препродаваца, јер ће свако лице са неисправном картом бити враћено, а потом и процесуирано од стране надлежних органа. Сви који су карте купили на благајна стадиона "Рајко Митић", или путем интернета на сајту iticket.rs, имају исправне карте. Уколико карте нису купљење директно већ преко посредника, постоји шанса да се ради о фалсификату.

Смјештај гостујућих навијача предвиђен је на јужној трибини, улаз на капију 24 (сектори 6, 7 и 8).

Извор: Агенције