latinica  ћирилица
08/12/2017 |  19:26 ⇒ 19:39 | Аутор: РТРС

Социјалисти добили новог предсједника ГО Бањалука

Нови предсједник бањалучког Градског одбора Социјалистичке партије је Горан Селак, одлучила је на вечерашњој сједници већина чланова одбора.
Горан Селак - Фото: РТРС
Горан СелакФото: РТРС

Селак је изабран у конкуренцији три предложена кандидата и замијениће на функцији досадашњег предсједника Раденка Комљеновића.

Селак је доктор правних наука, директор Казнено-поправног завода Бањалука, те је ангажован као наставник на Факултету за безбједност и заштиту. Члан је Градског и Главног одбора Социјалистичке партије.

- Циљ нам је афирмисање млађих кадрова, окупљање честитих и радних људи који су повећени просперитету и напретку друштва. Руководство градске организације освјежено је кадровима који имају прилику да новим идејама и енергијом допринесу даљем функционисању и развоју партије - рекао је Селак, позивајући све чланове ове партије да заједнички осмисле начин како да повећају парламентарни капацитет.

Именовањем Селака на функцију предсједника Градског одбора СП Бањалука је добила на препознатљивости коју ће испољити преко три одборника у Скупштини града. Градски одбор социјалиста броји 50 чланова изабраних по градским областима.