latinica  ћирилица
18/12/2017 |  12:13 ⇒ 12:13 | Аутор: РТРС

Чубриловић уручио пакетиће за 70 дјеце у заводу "Др Мирослав Зотовић" (ФОТО)

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић уручио је данас пакетиће за седамдесеторо дјеце која бораве у Заводу за физикалну медицину и рехабилитацију "Др Мирослав Зотовић" у Бањалуци, те пожелио да им рехабилитација буде успјешна и да се што прије врате кућама.
Чубриловић у Зотовићу, додјела пакетића - Фото: РТРС
Чубриловић у Зотовићу, додјела пакетићаФото: РТРС

Чубриловић је рекао да већ традиционално пред никољданске, новогодишње и божићне празнике посјећује овај завод, гдје се налазе дјеца са посебним потребама, истичући да је то вријеме када се указује посебна пажња таквим лицима.

"Они то заслужују, као и њихови васпитачи, љекари и они који раде са њима", рекао је Чубриловић новинарима.

Он је додао да се представници Народне скупштине Републике Српске сваке године одазивају позивима Завода и присуствују никољданским приредбама и дјеци дијеле пакетиће.

Чубриловић је пожелио малишанима да рехабилитација буде што успјешнија и да се што прије врате својим основим потребама, кућама, родитељима и да то буде на задовољство свих.

Представа у "Зотовићу"

Помоћник директора за медицинске послове Завода за физикалну медицину и рехабилитацију "Др Мирослав Зотовић" Сњежана Новаковић Бурсаћ каже да је ова установа захвална на подршци коју јој пружају институције Републике Српске.

Дјеца која бораве на рехабилитацији у Заводу одиграла су и пригодну представу поводом уручивања пакетића.