latinica  ћирилица
29/12/2017 |  14:07 | Аутор: РТРС

Терзић: Одласком Кокезе почела је ренесанса Звезде

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, одговорио је Славиши Кокези, предсједнику Фудбалског савеза Србије, на бројне оптужбе.
Звездан Терзић (фото: www.fkcrvenazvezda.com) -
Звездан Терзић (фото: www.fkcrvenazvezda.com)

Кокеза је у интервјуу за "Недељник" рекао за Звездана Терзића, мада га ниједном није именовао, да је "менаџер на приврменом раду у Црвеној звезди". Отужио је директора црвено-бијелих да жели да преузме контролу над Савезом, да је хтио да саставља репрезентацију, да узима провизије од менаџера...

Звездан Терзић у одговору каже:

"Господин Кокеза не може да поднесе да је његовим одласком из Црвене звезде кренула ренесанса нашег вољеног клуба. Он није био дорастао одговорном задатку и народ га је отјерао из нашег клуба. Оставио је Звезду у рушевинама са великим дуговима, девастираном инфраструктуром и изгубљеном УЕФА лиценцом", пише у одговору Звездана Терзића.

Спортски директор се умјесто демантовања бави постигнутим резултатима.

"Црвена звезда ове године игра сезону снова, најуспјешнију у посљедњих 25 година, играмо УЕФА лигу у прољећној фази, јесењи шампиони смо са девет бодова предности у односу на вјечитог ривала, укупан дуг клуба је преполовљен, инфраструктурни радови су свуда око стадиона, направљен је нови тренинг камп за омладинску школу. Вратило се повјерење у Црвену звезду, еуфорија и задовољство је међу нашим навијачима".

Терзић је изненађен темама о којима је предсједник ФСС говорио у новогодишњем интревјуу.

"Господин Кокеза, односно његова сујета не може то да поднесе и користи сваки доступан механизам да нанесе штету Црвеној Звезди. Умјесто да се у свом новогодишњем интервјуу бави својим послом, он се бави Црвеном звездом и пласира неистине за које сви спортски људи знају да су ноторне лажи. Не желимо да људе у овим новогодишњим празницима оптерећујемо глупостима већ да им пожелимо срећу, а Кокези ћемо на његове лажи одговорити када дође вријеме".

Извор: Б92