latinica  ћирилица
30/12/2017 |  11:34 ⇒ 15:14 | Аутор: РТРС

Радојичић честитао грађанима Нову годину (ВИДЕО)

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић упутио је новогодишњу честитку грађанима, уз обећање да ће градске власти учинити све што је у њиховој моћи да и у наредној години од овог града направе лијепо и угодно мјесто за живот.
Игор Радојичић, градоначелник Бања Луке - Фото: Screenshot
Игор Радојичић, градоначелник Бања ЛукеФото: Screenshot

Радојичић је свим Бањалучанима и њиховим гостима пожелио срећну и успјешну 2018. годину, на личном, породичном и пословном плану.

"У години за нама, ријешили смо доста крупних проблема као што је централно гријање, а и радовали смо се и новим дјечијим игралиштима. Започели смо многе друге активности, за које се надам да ће доживјети своју реализацију у 2018. години. Живимо у лијепом граду, граду који може пружити оптималне услове за живот од рођења, уписа у вртиће, доброг школовања па наравно до могућности да се заснује радно мјесто, породица и даље живи у оптималним околностима", навео је Радојичић у честитики.

Како је нагласио, Градска управа ће са своје стране учинити све да ријеши још низ проблема на које указују грађани, да Бањалука добије још мјеста у вртићима, отвори нове спортске дворане, омогући још додатних простора у школама и ријеши низ комуналних питања у саобраћају, водоснабдијевању и другим областима.

"Радујем се ономе што нам 2018. година може донијети у нашем граду да га направимо лијепим и угодним мјестом за живот", навео је Радојичић у честитки, а саопштено је из Градске управе.