latinica  ћирилица
30/12/2017 |  13:17 ⇒ 17:15 | Аутор: РТРС

Петровић: Сигурна побједа СНСД-а на свим нивоима власти

Генерални секретар СНСД–а Лука Петровић поручио је данас да активизам и јединство СНСД–а и коалиционих партнера гарантују сигурну побједу на општим изборима наредне године на свим нивоима власти.
Лука Петровић - Фото: СРНА
Лука ПетровићФото: СРНА

Петровић је истакао да очекује више од 70 одсто подршке грађана за Народну скупштину Републике Српске и убједљиву побједу кандидата ове партије за члана Предсједништва БиХ и за предсједника Републике Српске, што ће омогућити да се настави са политиком која обезбјеђује сигурност Српској и њеним грађанима.

- На тај начин омогућавамо да Република Српска у периоду од 2018. до 2022. године дефинише коначно свој статус да је недодирљива, самопостојана и да све што је дато за њу у рату и у миру гарантује њену сигурну будућност - истакао је Петровић, који је и предсједник Градског одбора СНСД-а Требиње.

Говорећи на новогодишњем пријему за чланове Градског одбора СНСД-а и коалиционих партнера, Петровић је подсјетио да је ова политичка партија у 2017. години освјежила своје структуре и извршила комплетне унутарстраначке изборе, што гарантује да ће остварити много боље резултате у сљедећој години.

- Ми имамо више од 1.000 активиста спремних за наредне изборе који ће радити на терену. Ставили смо Градски одбор на здраве ноге, људи који воде републичке институције апсолутно су на услузи свим грађанима - рекао је Петровић.

Он је додао да Градски одбор броји 39 чланова, напомињући да су у овој години изабрани и чланови свих 38 мјесних одбора, од којих сваки има по девет чланова.

- Мислим да је то најјача структура која у себи има и активе младих, пензионера и жена - рекао је Петровић.

Извор: СРНА