latinica  ћирилица
04/01/2018 |  13:28 | Аутор: РТРС

Нови проблем: Агаси под знаком питања за Мелбурн

Андре Агаси, тренер Новака Ђоковића, одустао је од учешћа на "World Tennis Challenge" у Аделаиди, пошто се још није опоравио од пада са сноуборда.
Андре Агаси - Фото: Getty Images
Андре АгасиФото: Getty Images

На егзибиционом турниру у Аустралији, Агаси је требало да учествује као представник "Тима Америке" заједно са Франсисом Тијафоом и браћом Брајан.

"Веома сам разочаран што морам да одустанем од 'Wорлд Теннис Цхалленге'. Нажалост, током Божићног одмора имао сам инцидент приликом сноубординга, нисам се још опоравио и не могу да путујем до Аустралије. Надао сам се поновном наступу у Аделаиди... Свим мојим навијачима се извињавама и видимо се ускоро", рекао је Агаси.

Како Агаси није у стању да путује због повреда, поставља се питање да ли ће моћи да дође у Аустралију, уколико Новак буде одлучио да игра.

До почетка Аустралијан опена има још доста, Агаси је још раније нагласио како ће сигурно бити са Новаком у Мелбурну, међутим сада није само Новакову учешће под питањем, већ и Агасијево.

Подсјећамо, Ђоковић, освајач шест титула у Мелбурну, послије шестомесечне паузе одложио је повратак на терен због болова у лакту и повукао се из Абу Дабија и Дохе, а прије Аустралијан опена играће на егзибицијама у Кујонгу и "Тај брејк тенс"-у.

Отворено првенство Аустралије креће 15. јануара и траје до 28. овог мјесеца.

Извор: Независне новине