latinica  ћирилица
04/01/2018 |  22:24 ⇒ 05/01/2018 | 07:39 | Аутор: РТРС

Ражнатовић: Шокирана лажима пласираним у медијима

Пјевачица Светлана Ражнатовић изјавила је да је на новогодишњи наступ у Бањалуку дошла својим аутомобилом, да је имала панорамски лет, као и да није преспавала у просторијама Владе Републике Српске, те да је шокирана лажима које су пласиране у медијима.
Светлана Цеца Ражнатовић - Фото: ТАНЈУГ
Светлана Цеца РажнатовићФото: ТАНЈУГ

- У Републику Српску сам дошла својим аутомобилом. Својим аутом сам се и вратила из Републике Српске. Спавала сам у "Интегри", гдје годинама гостујем када сам у Републици Српској. За све ово постоје валидни докази. Шокирана сам и непријатно изненађена пласираним лажима и прављењем скандала од ничега - рекла је Ражнатовићева за Срну.

Она је рекла и да не жели да се њеним именом манипулише на тако ружан начин.

- Због тога што изузетно поштујем Републику Српску и њен народ, имам потребу да ово демантујем и да се огласим - навела је Ражнатовићева.

Странке ПДП И СДС захтијевале су од Владе Републике Српске одговор према чијем налогу је одобрен хеликоптерски лет којим је Ражнатовићева "довезена хеликоптером Српске" на наступ у Бањалуци, колико је коштао и како ће трошење новца бити оправдано.

Из Хеликоптерског сервиса Републике Српске саопштили су да нису имали ниједан регистрован прекогранични лет 31. децембра 2017. године, те да стога нису тачне тврдње које су се појавиле у јавности да је хеликоптером овог сервиса из Србије у Српску допутовала пјевачица Светлана Ражнатовић.

Извор: СРНА