latinica  ћирилица
08/01/2018 |  15:41 ⇒ 17:55 | Аутор: РТРС

Млади социјалдемократи грађанима дијелили заставице и пасоше Српске

Млади социјалдемократи отворили су данас у Бањалуци промотивни штанд поводом Дана Републике, на којем су грађанима дијелили заставице и пасоше Српске, са свим значајним информацијама о Републици и о туристичким потенцијалима.
МСД - Цвијановић - Фото: СРНА
МСД - ЦвијановићФото: СРНА

На пасошу је отиснут датум издавања 9. јануара 2018. године. Први пасош добила је премијер Републике Српске, Жељка Цвијановић, а након ње и други заинтересовани грађани.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да је ово креативна идеја, те да ова странка на сваки начин жели да привуче пажњу на оно што је најважније, а то је Република Српска.

"Задатак свих, од појединаца, медија, политичких организација и институција, јесте промоција Републике. Ово је једна лијепа акција Младих социјалдемократа, али то није ствар гдје ћемо се зауставити", рекла је Цвијановићева новинарима у Бањалуци.

Предсједник Младих социјалдемократа Денис Шулић навео је да дијељењем промотивне брошуре - пасоша Републике Српске почиње обиљежевање Дана Републике.

"Свјесни смо да Република Српска има велике турустичке потенцијале које смо жељели да промовишемо, да људима из Српске и иностранстрва кажемо да Српска има доста природних богатства које можемо искористити у развој туризма и саме Републике", нагласио је Шулић.

Он је додао да ће сутра у 11.00 часова у свим локалним заједницама у Српској Млади социјалдемократи отворити штандове и дијелити брошуре и заставице Српске.

Извор: СРНА