latinica  ћирилица
10/01/2018 |  16:39 | Аутор: РТРС

Претучен привредник, живот му угрожен

Мостарски привредник Рајко Удовичић нападнут је испред зграде у којој живи и задобио је тешке тјелесне повреде, због чега му је живот угрожен.
Хитна помоћ - Фото: РТРС
Хитна помоћФото: РТРС

Како сазнајемо, напад се догодио у сриједу, у јутарњим часовима, а не зна се да ли је био један или више нападача. У полицији нису жељели износити никакве детаље, а незванично сазнајемо да је жртва претучена тврдим, претпоставља се жељезним предметом.

Након што је пријављен напад, на лице мјеста је изашла екипа мостарске Хитне помоћи, која је Удовичића превезла у Свеучилишну клиничку болницу (СБК) Мостар, гдје је због повреда хоспитализован.

Из болнице је потврђено да је пацијент задобио тешке и по живот опасне повреде.

"Пацијент Р.У. је хоспитализован на Одјелу за анестезију, реанимацију и интензивно лијечење болнице. Задобио је тешке тјелесне повреде те је животно угрожен", саопштено је из ове здравствене установе.

Увиђај је урадила мостарска полиција, а о свему је обавијештено и надлежно кантонално тужилаштво. Покренута је опсежна истрага с циљем идентификације и привођења починиоца овог напада. Цјелокупну истрагу отежава чињеница да жртва није у стању да разговара с полицијом.

Извор: Независне новине