latinica  ћирилица
17/01/2018 |  08:06 | Аутор: РТРС

Коловози мокри и клизави

Коловози на већини путева у Републици Српској и Федерацији БиХ јутрос су мокри и клизави, а на дионицама у усјецима и поред камених косина могући су одрони.
Путеви - Фото: РТРС
ПутевиФото: РТРС

Из Ауто-мото савеза Републике Српске упозоравају возаче да су на подручју Мркоњић Града јаки удари вјетра, а на подручју Источног Сарајева и Фоче видљивост је смањена због магле.

Због санационих радова саобраћај је потпуно обустављен за све категорије возила на дионици магистралног пута Бијељина-Главичице у улицама 27. марта и Српске војске у Бијељини.

У току су радови на дионици магистралног пута Лончари-граница Републике Српске/Брчко дистрикта и граница Републике Српске/Брчко дистрикта-Доња Буковица, због чега је саобраћај преусмјерен на обилазни пут са десне стране из правца Брчког.

Због санационих радова, саобраћај се одвија једном траком наизмјеничним пропуштањем возила на дионици регионалног пута Обудовац два-Лончари.

Због активираних клизишта, једном саобраћајном траком наизмјеничним пропуштањем возила саобраћа се на регионалним путевима Карановац-Кнежево у мјесту Љубачево, на дионици Укрина-Горња Вијака и Братунац-Дрињача, док се саобраћај одвија успорено на магистралном путу Бањалука-Јајце, на локалитету Српских Топлица.

Извор: Срна