latinica  ћирилица
20/01/2018 |  15:39 | Аутор: РТРС

Црнадак: Марковићева наноси штету Српској

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак сматра да посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Милица Марковић својим изјавама и потезима "наноси немјерљиву штету Републици Српској".
Игор Црнадак - Фото: РТРС
Игор ЦрнадакФото: РТРС

Реагујући на јучерашњу изјаву Марковићеве да је "највећа мрља на лицу Републике Српске то што је у заједничким институцијама БиХ представљају људи попут класичног српског аутошовинисте Игора Црнатка, који својим понашањем покушава да 'шамара' Српску, додворавајући се на тај начин политичком Сарајеву и неким западним амбасадама, Црнадак је рекао Срни да и даље сматра да "истетовирани типови са досијеима о тешким кривичним дјелима не треба да се сликају са предсједником Републике Српске, да сједе у клупама Народне скупштине" и да, како каже, препадају народ у Господској улици у Бањалуци.

Црнадак је навео да "то нису ликови који треба да у свијету буду виђени као слика Бањалуке, српског народа и Републике Српске".

Он тврди да овакве појаве наносе немјерљиву штету Републици Српској, иако је, како каже, Марковићевој угодно у таквом друштву, јер се она грози било каквог реда и поштења.

Извор: СРНА