latinica  ћирилица
23/01/2018 |  19:23 ⇒ 24/01/2018 | 13:24 | Аутор: РТРС

Фестивал 84 - Егзит и у Републици Српској (ВИДЕО)

Од ове године Егзит и у Републици Српској. Своју експанзију наставља и у зимском периоду и то на планинској љепотици Јахорини. Сада су већ познати и учесници Фестивала, који ће бити одржан од 15. до 18. марта.
"Фестивал 84" Јахорина -
"Фестивал 84" Јахорина

Програм фестивала биће конципиран као дневни и ноћни, по формули 2+2 која је кориштена и за изузетно успјешни Sеа Star фестивал у Истри. Првог дана фестивал ће имати вечерњу журку загријавања, да би наредна два био отворен у пуном капацитету и дању и ноћу, док је четврти дан резервисан за дневну завршну журку.

Фестивалом 84 који је дио велике Егзит породице, Јахорина се уврштава међу атрактивне дестинације у регионалној мрежи фестивала чиме се наставља повезивање региона као основа друштвене мисије Егзит фестивала, али и даље позиционирање региона и Републике Српске као једне од најатрактивнијих дестинација за омладински и фестивалски туризам који је у великом успону у свјетским оквирима.

Ове године Егзит магија почиње на Јахорини 15. марта, а улазнице већ можете купити и појединачно по цијени од 29, 90 КМ и у пакетима са смјештајем и ски пасом од 59 евра.