latinica  ћирилица
04/02/2018 |  12:47 | Аутор: РТРС

Тео солидан, Боби без дебија у рутинској побједи Клиперса

Лос Анђелес Клиперси рутински су савладали Чикаго Булсе у Стејплс Центру – 113:103.
НБА: Лос Анђелес Клиперси рутински савладали Чикаго Булсе - Фото: ТАНЈУГ
НБА: Лос Анђелес Клиперси рутински савладали Чикаго БулсеФото: ТАНЈУГ

Капитен репрезентације Србије Милош Теодосић пружио је солидну партију, пошто је за 23 минута на паркету забиљежио осам поена (1/2 за два, 2/5 за три), по пет скокова и асистенција, као и једну украдену лопту.

Са друге стране, Бобан Марјановић, један од три играча који је прије неколико дана стигао у Калифорнију, у трејду са Детроит Пистонсима за Блејка Грифина, није добио шансу од Дока Риверса да дебитује.

Публици у Лос Анђелесу на сјајан начин се представио новајлија Тобајас Херис са 24 поена (7/13 за два, 3/6 за три), четири ухваћене лопте и двије асистенције, док је исти кошгетерси учинак имао и Данило Галинари, уз девет скокова.

Још један меч одиграо је и Лу Вилијамс са 21 поеном, Монтрезл Херел истакао се са 14 поена и седам скокова, док је Диандре Џордан имао чак 16 ухваћених лопти, али и само три поена.

У пораженом тиму најбољи је био Зек Лавин са 21 поеном (3/12 за два 3/6 за три), девет скокова и четири асистенције, а најбоље га је пратио Пол Ципсер са 16 поена и пет ухваћених лопти.

Робин Лопес имао је 15 поена и осам скокова, Џеријан Грент поен и два скока мање, а резервиста Боби Портис уписао је дабл-дабл са 10 поена и 13 ухваћених лопти.

Извор: Независне новине