latinica  ћирилица
05/02/2018 |  15:34 ⇒ 15:35 | Аутор: РТРС

Бинић: Укидање казне Звезди је потврда угледа ФСС у УЕФА

Драгиша Бинић, члан Извршног одбора Фудбалског савеза Србије задужен за регуларност такмичења, задовољан је због одлуке УЕФА.
Драгиша Бинић  (Фото: Марко Тодоровић) -
Драгиша Бинић (Фото: Марко Тодоровић)

Црвена звезда ће утакмицу са ЦСКА у шеснаестини финала Лиге Европе 13. фебруара играти пред публиком.

"Драго ми је што ће Црвена звезда играти пред пуним стадионом. Ова одлука је од огромне важности за српски фудбал и српски спорт, јер је пред нама још једна утакмица у којој ће атмосфера бити спектакуларна. Сигурно је да ће Црвеној звезди подршка навијача много значити у утакмици против ЦСКА. Вјерујем да имају довољно снаге и квалитета да направе корак даље у Европи", рекао је Бинић.

Он је подсјетио да ФСС и предсједник Славиша Кокеза уживају велики углед у кровној европској фудбалској организацији, што је послије Партизана показано и на примјеру Црвене звезде.

"Одлука је и нова потврда да ФС Србије и предсједник нашег савеза имају одличну позицију и велики углед у УЕФА, никад већи и значајнији од тренутног. Не би смјело да се заборави да је у прошлости било сличних проблема и са Партизаном, па је поново исход био позитиван", закључио је Бинић, члан шампионске генерације Црвене звезде из Барија.

Извор: Б92