latinica  ћирилица
06/02/2018 |  13:13 | Аутор: РТРС

Тавамба: Не жалим због трансфера, срећан сам у Партизану

Фудбалер Партизана Леандре Тавамба рекао је да је срећан у Хумској и да не размишља о трансферу, иако се током јануара очекивало да промијени средину.
Тавамба нападач Партизана - Фото: РТС
Тавамба нападач ПартизанаФото: РТС

Партизан није успио да у прихватљивом року пронађе одговарајућу понуду за Тавамбу, а није желио да остане без нападача у посљедња два дана прелазног рока, па је Камерунац остао у црно-бијелом тиму.

- Прије свега, срећан сам што играм фудбал, срећан због Партизана, навијача и драго ми је што сам овдје. Није ми толико битно да ли ће бити трансфера, или не, то зависи од Партизана. Не жалим за било чим. Докле год сам у Партизану, бићу срећан - рекао је Тавамба.

Он је у интервјуу за клупски сајт оцијенио да је највећи проблем Сејудубе Суме лоша комуникација.

- Мислим да је проблем са Сумом то што не може да комуницира на више језика као ја. Тешко му је да комуницира са свима. Он је добар момак и ако му помогнете да научи српски или усаврши енглески, комуницираће са свима као што то ја чиним - оцијенио је Тавамба.

Партизан ће у 16. финала Лиге Европа играти против Викторије Плзењ, а Тавамба је рекао да црно-бијели у том дуелу имају шансу за побједу.

- Сви чешки тимови су озбиљни тимови, а Викторија је ту најозбиљнија. Мислим да имамо шансе да се побиједимо ако се спремимо добро. Имамо шансе у ове двије утакмице - рекао је Тавамба.

Извор: Агенције