latinica  ћирилица
13/02/2018 |  17:58 ⇒ 19:22 | Аутор: РТРС

За Вучића нема препрека за добробит Срба и Србије

Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је Србија, доласком Александра Вучића на мјесто предсједника, постала једна од најважнијих земаља у региону и шире, оцјењујући да је његов боравак у Хрватској доказ да за њега нема препрека за добробит Србије и Срба.
Додик и Вучић - Фото: СРНА
Додик и ВучићФото: СРНА

Додик је истакао да Вучић својим кредибилитетом и одлучношћу свих ових година рјешава нагомилане проблеме, не само Србије, већ и српског народа уопште, али и чини све да појача значај Србије и Срба у региону и шире.

- Притом се не осврће на могуће ризике, па и пријетње по личну безбједност - навео је Додик у изјави достављеној Танјугу.

Додик је оцијенио да Вучић припада оној ријеткој групи политичара за које нема препрека и опасности у залагању за своју државу и народ.

- Његов боравак у Хрватској, у онаквој атмосфери, управо је доказ да за њега нема препрека за добробит Србије и Срба - навео је Додик.

Предсједник Србије Александар Вучић борави у дводневној посјети Хрватској. Данас је посјетио Виргинмост, обећавши помоћ Републике Србије свим Србима у овом мјесту, као и у осталим дијеловима Хрватске гдје живе Срби.

Извор: СРНА