latinica  ћирилица
14/02/2018 |  16:09 ⇒ 16:16 | Аутор: РТРС

Цвијановићева уручила плакете младима регије Бирач

Предсједница Владе Жељка Цвијановић разговарала је са младима регије Бирач који бораве у Бањалуци у оквиру студијске посјете институцијама Српске, а коју организује Омладински савјет Милићи.
Предсједница Цвијановић разговарала са младима регије Бирач (Фото: http://www.vladars.net) -
Предсједница Цвијановић разговарала са младима регије Бирач (Фото: http://www.vladars.net)

Цвијановићева је упознала представнике омладинских организација ове регије са радом и функционисањем Владе, истакавши значај и улогу извршне власте у развоју и унапређењу друштва.

Премијерка  Српске је нагласила да су Влада и институције Републике Српске стабилне и способне да извршавају све своје обавезе, упркос бројним изазовима с којима се сусрећу.

Премијерка је представницима младих уручила плакету у знак захвалности и подршке у будућем раду.

Представници омладинских организација захвалили су Цвијановићевој на пријему и уручили јој Повељу младих регије Бирач за пружену безрезервну подршку омладинском и студентском раду и организовању на подручју регије Бирач.

Омладински савјет Милићи традиционално реализује ову студијску посјету с циљем да се друштвено ангажовани млади лидери из регије Бирач, боравком у иституцијама Републике Српске, упознају са активностима које су од значаја за институционални живот Републике Српске, саопштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.