latinica  ћирилица
14/02/2018 |  16:17 ⇒ 16:23 | Аутор: РТРС

"Спорт Експрес": Звезда била боља, ЦСКА чека казна Уефа?

Руски портал "Спорт Експрес" страхује да ће Европска фудбалска унија затворити више сектора на трибинама стадиона ЦСКА за реванш меч против Црвене звезде у Лиги Европе због нереда руских навијача у Београду. Исти медиј опширно је извјештавао из Београда и стадион Рајко Митић описао као здање из прошлог вијека, али и похвалио амбијент и пјесме навијача Звезде.
"Спорт Експрес": Звезда била боља, ЦСКА чека казна Уефа - Фото: РТС
"Спорт Експрес": Звезда била боља, ЦСКА чека казна УефаФото: РТС

Навијачи ЦСКА су на јучерашњем мечу на стадиону Рајко Митић (0:0) у више наврата користили пиротехничка средства, а почетком другог полувремена и уз "топовске ударе" направили толико велику бакљаду да се цио терен од дима није видио, што сигурно није промакло делегату из УЕФА.

"Колико сектора ће Уефа да затвори на стадиону ЦСКА", истиче се у наслову "Спорт Екпреса", а потом и подсјећа да је клуб из Москве већ неколико пута био кажњаван због испада на трибинама.

"Тешко је предвидјети одлуку, али може да се претпостави да ће казна бити ригорозна. Уефа ће брзо за отвори поступак", пишу Руси.

Исти медиј опширно је извјештавао из Београда и стадион Рајко Митић описао као здање из прошлог вијека, али и похвалио амбијент и пјесме навијача Звезде.

"Звезда је била ближа побједи, а ЦСКА је сачувао мрежу голману Акинфејеву (одбранио зицере Радоњићу и Ле Талеку прим. аут). Велики проблем је суспензија Головина, посебно што није у форми Џагоев и биће огромна рупа у средини терена у реваншу".

Реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе на програму је сљедеће сриједе у Москви.

Извор: РТС