latinica  ћирилица
15/02/2018 |  13:45 | Аутор: РТРС

Јахорина: Љевнаић додијелио награду милионитом скијашу

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Дејан Љевнаић данас је дјевојчици Валентини Кармо из Луксембурга, као милионитом скијашу на овој планини, додијелио заштитну скијашку кацигу и бесплатан ски-пас за десет дана.
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

"Поносни смо што је већ на почетку фебруара остварена милионита вожња жичаром, чиме смо достигли још један од рекорда у овој скијашкој сезони. Нашем милионитом скијашу овим путем желимо да омогућимо бесплатан ски-пас за десет дана који се може искористити до краја сезоне", рекао је Љевнаић приликом додјељивања награде.

Љевнаић је истакао да је за ОЦ "Јахорина" безбједност на скијалишту приоритет због чега је одлучено да је кацига идеалан поклон за ову прилику и као апел на све скијаше да воде рачуна о својој безбједности.

Осим свечане додјеле награде, управа Олимпијског центра "Јахорина" поново је позвала све заинтересоване да у суботу, 17. фебруара, од 12.00 часова на стази Пољице учествују у хуманитарној акцији "Скијај за живот", саопштено је из Центра.

Добротворни спуст новим стазама Јахорине реализује се у сарадњи са фондацијом "Подржи живот", а прикупљена средства намијењена су лијечењу тешко обољелим малишанима Петру Петровићу, Лоли Меденици и Анђели Јанковић.

За све који буду на Јахорини, пријаве и уплате ће се вршити од 15. до 17. фебруара на платоу Пољице, у хотелима "Бистрица", "Термаг" и "Вучко", као и на званичној интернет страници ОЦ "Јахорина".

Сви они који не скијају, а желе да подрже акцију, моћи ће да купе мајицу на наведниом локацијама по цијени од 20 КМ.

Извор: Срна