latinica  ћирилица
19/02/2018 |  10:31 | Аутор: РТРС

Градишка - Четири лица лакше повријеђена

Четири лица су лакше повријеђена у три саобраћајне незгоде које су се догодиле протеклог викенда на подручју у надлежности Полицијске управе Градишка, речено је Срни у полицији.
Полиција - Фото: илустрација
ПолицијаФото: илустрација

На локалном путу у мјесту Крајишник, општина Градишка, синоћ у 20.00 часова, аутомобил "фијат пунто" којим је управљао мушкарац из Градишке чији су иницијали М.Љ. /55/ ударио је у суграђанку чији су иницијали Н.М. /62/ која је лакше повријеђена.

У Улици 16. Крајишке бригаде у Градишци у суботу, 17. фебруара, у 3.45 часова лакше су повријеђени младићи из Градишке чији су иницијали Љ.Њ. /24/ и Г.М. /25/ када је "голф", кога је возио Љ.Њ., ударио у киоск.

Тридесетчетверогодишњак из Бањалуке чији су иницијали Ђ.Р. лакше је повријеђен на магистралном путу Србац-Нова Топола, када су се сударили "ситроен" којим је управљао и "мерцедес" којег је возио двадесетосмогодишњак из Српца чији су иницијали С.Т.

Саобраћајна незгода догодила се у петак, 16. фебруара, у 19.00 часова у мјесту Пријебљези, општина Србац.

Из Полицијске управе Градишка позивају грађане да се придржавају одредби Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у БиХ, како би властиту и сигурност других грађана подигли на што виши ниво.

Извор: СРНА