latinica  ћирилица
19/02/2018 |  12:20 | Аутор: РТРС

Дерби у Бразилу: Судија подијелио девет црвених картона (ВИДЕО)

Локални дерби бразилске регионалне лиге Баиано између љутих ривала Виторије и Бахије прекинут је у 81. минуту након што је судија показао црвене картоне и искључио укупно девет играча.
Бразил - судија подијелио девет картона - Фото: Screenshot/YouTube
Бразил - судија подијелио девет картонаФото: Screenshot/YouTube

Прво полувријеме завршено је минималном предношћу домаћина Виторије, а на почетку другог полувремена гости су изједначили голом Винициуса, који је одлучио да гол прослави плешући испред трибине са домаћим навијачима.

Домаћи фудбалери насрнули су на њега и на терену је настала масовна туча која је трајала 16 минута, а судија је показао пет црвених картона и искључио три играча Бахије и два играча Виторије.

Меч је настављен, али и размјерице и тензије међу играчима о чему свједоче још по један црвени картон свега неколико минута након наставка.

Десетак минута прије краја меча судија је искључио и четвртог играча домаће екипе, а играч Бруно Биспу револт је искалио испуцавши лопту с терена за шта је добио други жути картон и искључен с меча.

Судија је у том тренутку морао прекинути утакмицу јер је домаћи тим Виторије остао са свега шест играча на терену и пропозиције налажу да се утакмица службено региструје резултатом 3:0 за супарничку екипу.

Извор: Независне новине