latinica  ћирилица
19/02/2018 |  12:28 ⇒ 12:30 | Аутор: РТРС

Ниш: Претукао, па покушао закопати живог човјека

Васа Спасојевић (72), глумац у пензији, ког је мучки претукао комшија Душан Ј. (50), у ноћи између суботе и недјеље, са тешким тјелесним повредама довезен је на Неурохируршку клинику у Нишу гдје је одмах оперисан, али је и даље животно угрожен.
Васа Спасојевић (Foto:telegraf) -
Васа Спасојевић (Foto:telegraf)

У Клиничком центру у Нишу кажу да је пацијент примљен са више тешких повреда по читавом тијелу, а посебно по глави.

Зајечарски глумац претучен је у суботу испред своје куће у Гамзиградској бањи, након чега је починилац, мислећи да га је убио, покушао да га одвуче у шуму и највјероватније тамо закопа.

"Видио сам човјека са неком алатком у руци како преко њиве ка шуми вуче другог који је вјероватно био у несвјести. Претпостављао сам да је то један од двојице комшија, Душан или Васа, који су се непосредно прије тога свађали, што се чуло у околини. Посумњао сам на најгоре и одмах позвао полицију која је брзо стигла и затекла их на рубу шуме", изјавио је свједок.

Чим је полиција стигла, Спасојевић је без свијести хитно превезен у зајечарску болницу, а потом у нишки Клинички центар, где се лекари и даље боре за његов живот. Њега је истукао насилник који је често насртао и на друге комшије.