latinica  ћирилица
20/02/2018 |  16:52 ⇒ 20:17 | Аутор: РТРС

Градоначелник Добоја почастио се лимузином од 111.000 КМ! (ВИДЕО)

Након градског водовода скупоцјено возило набавља и град Добој. Јавност огорчена, одборници критикују, али се од челних људи града нико не оглашава.
Одлука (Фото: http://www.capital.ba) -
Одлука (Фото: http://www.capital.ba)

Из џепа грађана за скупоцјено возило градска управа у Добоју одлучила је да издвоји око 111.000 марака. Одлуку о избору најповољнијег понуђача потписао је градоначелник Обрен Петровић. На наша питања о скупој јавној набавци, из градске управе нико не одговара. Грађани у невјерици.

Који аутомобил градоначелник набавља није познато, али судећи према високој цијени могуће је да је ријеч о аудију или БМВ-у. Да је љубитељ БМВ-а показивао је и до сада возећи се у аутомобилима високе класе, не обазирући се на критике јавности . Набавка новог скупог возила у фокусу је и опозиционих одборника. Кажу да власт продаје градску имовину и диже кредите да би могли да се бахате.

"СНСД апсолутно осуђује одлуку градоначелника да се поново почасти новим аутомобилом. Сматрамо да је то крајње некоректно и непрофесионално. Имамо у виду да је само у 2017.поднесен захтјев за још једно кредитно задужење", рекла је одборница СНСД-а Сања Вулић.

"На једној страни се задужујемо, како би на другој страни градска власт може да троши на овакав начин. Избачена је организација породица погинулих из буџета", истакао је одборник СП-а Срђан Тодоровић.

Возни парк недавно су одлучили да обогате И у градском Водоводу. Луксузни теренац од око 130.000 КМ набављају на лизинг. Зашто им је потребан тако скуп аутомобил нису нам одговорили ни након што смо на адресу Водовода упутили писани захтјев.