latinica  ћирилица
25/02/2018 |  14:42 ⇒ 15:36 | Аутор: РТРС

Богданић: Због односа СДС-а према Српској млади прелазе у СНСД

Предсједник Општинског одбора СНСД Теслић Драган Богданић, рекао је данас да млади напуштају СДС због односа ове партије према Републици Српској.
Драган Богданић (Фото: ТВ К3) -
Драган Богданић (Фото: ТВ К3)

Богданић је пожелио добродошлицу новим члановима СНСД-а, који су приступили овој партији напустивши теслићки СДС.

- То је тренд који се дешава уназад пар мјесеци. Ови млади људи су због политике СДС-а протеклих година, односно њиховог односа према Републици Српској, одлучили да приступе СНСД-у - рекао Богданић.

Он је истакао да су у СНСД-у задовољни оваквим одлукама бивших чланова теслићког СДС-а, те да ће СНСД знати да цијени њихове одлуке.

- Укључићемо их у рад и од нашег заједничког дјеловања очекујемо добробит за Мјесни одбор Ђулић. Свакако, заједничким дјеловањем допринијећемо очувању Републике Српске - поручио је Богданић.

Један од бивших чланова СДС-а, Милан Алексић, каже да је незадовољан политиком коју ова странка води и да је због тога одлучио да такву политику не подржава и да се придружи СНСД-у.

- Мислим да је СНСД најбоља странка за очување наше државе Републике Српске - каже Алексић.

Драгоје Кусић, предсједник Мјесног одбора СНСД Ђулићи, тврди да ова странка у посљедње двије године само у овој мјесној заједници, има пораст броја чланова од чак 50 одсто.

- У наредном периоду очекујемо омасовљење овог мјесног одбора. Мислим да побједа СНСД-а у Ђулићима неће доћи у питање - поручио је Кусић.