latinica  ћирилица
05/03/2018 |  15:25 ⇒ 18:32 | Аутор: РТРС

ОК Фест: Понуда пакета за тродневни боравак кампера (ВИДЕО)

Музички догађаји у природи су популарни и афирмишу туризам, нарочито када је ријеч о богатству какво има Република Српска. Доказ за то је и ОК фест који младе подсјећа на љепоту националног парка Тјентиште и то уз музику која покреће позитивну енергију. Тако ће бити и ове године , а организатори су већ објавили имена гостију.
ОК Фест - Фото: РТРС
ОК ФестФото: РТРС

НП Сутјеска и Нектар ОК Фест пету годину заредом дочекују све оне који осим одличног провода уз врхунску свирку извођача, желе да окусе и чари природе, камповања под ведрим небом, уз рафтинг, планинарске шетње и несвакидашњи поглед са најљепших видиковаца овог националног парка.

Тјентиште ће и ове године шестог, седмог, осмог јула дочекати звијезде свјетске и регионалне музичке сцене. Тако ће током тродневне ОК авантуре на Jägermeister main stage-у публику забављати: Stereo MC’s - Rudimental DJ set, Џибони, Кирил Ђаиковски, Хладно пиво, Jinx, Лету Штуке, С.А.Р.С.,Елементал.

Највјернија фестивалска публика, ОК кампери, и овај пут имаће прилику да у дневном програму ужива у одличним свиркама који ће за њих на ОК сцени ОК кампа извести: Лака, Земља грува, Атеист реп, Обојени програм, Ортодокс Келтс, Ритам нереда.

Забаве неће недостајати, а организатори су већ издвојили супер понуду за оне који су већ спремни за ОК камп авантуру са ограниченим бројем пакета по супер цијени од 25 марака који подразумијевају тродневни боравак у ОК кампу уз могућност присуства свим садржајима унутар фестивалске зоне на Тјентишту.

Како доћи до свог ОК пакета сазнајте на http://okfest.net/#paketi #budiOK.