latinica  ћирилица
05/03/2018 |  16:32 ⇒ 17:51 | Аутор: РТРС

Арсенал се рјешава Венгера и чак десет играча?

Арсенал већ тражи насљедника Арсену Венгеру који на крају сезоне сигурно одлази с Емирејтса. Тјери Анри, легендарни француски фудбалер, јавно је признао да је заинтересован за клупу свог бившег клуба.
Арсен Венгер (Foto: Action Images) -
Арсен Венгер (Foto: Action Images)

Још се не зна ко ће водити Арсенал сљедеће сезоне, али британски "Миррор" је увјерен да зна ко тада неће носити дрес лондонског клуба.

Капитен Пер Мертезакер игра посљедњу сезону, а "Миррор" вјерује да би Арсенал требало да прода обојицу голмана - Петра Чеха и Давида Оспину.

"Направили сте заиста пуно великих ствари, али сада сте јако стар човјек, а старци су бескорисни", порука је 35-годишњем Чеху, док за Оспину не вјерују да је спреман за улогу првог голмана.

Лорен Кошчиелни би требало да буде продат јер Арсенал мора да појача одбрану, а вишком су проглашени и његови партнери из одбране Шкодран Мустафи и Калум Чемберс.

Санти Казорла се више од годину дана мучи с повредом и нико више не вјерује да ће се 33-годишњи Шпанац вратити на терен у дресу Арсенала. Нема мјеста ни за Гранита Џаку.

"Ријешите га се. Арсеналу треба пуно бољи централни везни. Дакле - продаја Гранита Џаке", порука је "Миррора" који је отписао и Данија Велбека и Мохамеда Елненија.

Извор: Независне новине