latinica  ћирилица
06/03/2018 |  08:57 ⇒ 20:25 | Аутор: РТРС

ЛШ: ПСЖ-Реал Мадрид (РТРС од 20.45)

У фудбалској Лиги шампиона, на распореду су први реванш сусрети осмине финала.
Лига Шампиона: Пари Сен Жермен - Реал Мадрид (Илустрација: РТРС) -
Лига Шампиона: Пари Сен Жермен - Реал Мадрид (Илустрација: РТРС)

Телевизија Републике Српске преносиће утакмицу Пари Сен Жермена и Реал Мадрида, од 20 часова и 45 минута.

Први сусрет Реал је ријешио у своју корист, резултатом 3:1.

У другом данашњем сусрету, Ливерпул дочекује Порто, након побједе са 5:0 на гостовању у Португалу.

Роналдо против магије Париза, Ливерпул потврђује пролаз

Фудбалери Пари Сен Жермена, без најбољег играча Нејмара због повреде, вечерас у Паризу у реваншу осмине финала Лиге шампиона траже велики преокрет против првака Европе Реал Мадрида послије пораза 3:1.

Бразилска звијезда Нејмар завршила је сезону због фрактуре стопала, а додатан проблем "свецима" представља и што болове у кољену осјећа Килијан Мбапе, па би прилику могли да добију они који су били у другом плану-Јулијан Дракслер и Анхел Ди Марија, бивши фудбалер Реала.

Ди Марија је дао велики допринос Реалу у освајању Лиге шампиона 2014. године, био је један од кључних играча ка том успјеху, а сада ће бити на супротној страни са великим мотивом да покаже да није заборавио да игра фудбал, због лоших игара у Манчестер Јунајтеду, па и ПСЖ-у.

Парижани се уздају и успјехе на свом Парку принчева на коме су славили 19 пута у исто толико посљедњих дуела и то против Барселоне (4:0) и минхенског Бајерна (3:0), баш резултатима које прижељују и вечерас.

"Уздамо се у магију Париза", рекао је тренер ПСЖ-а Унаи Емери и поновио фразу коју француски умјетници и пјесници вијековима описују велелепни град.

Међутим, званично најбољи фудбалер свијета Кристијано Роналдо сигурно неће бити зачаран љепотом и чарима Париза, већ први адут краљевског клуба ка новом четвртфиналу.

Португалац је два пута затресао мрежу ПСЖ-а у првом дуелу и био творац преокрета у Мадриду, али се тиме сигурно неће задовољити јер намјерава да помјера границе рекорда Лиге шампиона по броју голова (тренутно на 116).

У другом сусрету дилеме и неизвјесности нема у реваншу Ливерпула и Порта, након што су "црвени" на Драгау надиграли 5:0 португалски тим.

Изабраници Јиргена Клопа већ су главом међу осам најбољих у Европи, па ће сада само завршити посао на Енфилду.

И меч на Енфилду почиње у ударном термину Лиге шампиона од 20 часова и 45 минута.

Извор: РТРС/Агенције