latinica  ћирилица
06/03/2018 |  17:18 ⇒ 18:31 | Аутор: РТРС

Додик упутио телеграм саучешћа Путину, Цвијановић Медведеву и Иванцову

Предсједник Републике Српске Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа предсједнику Руске Федерације Владимиру Путину.
Жељка Цвијановић и Милорад Додик - Фото: илустрација
Жељка Цвијановић и Милорад ДодикФото: илустрација

"Са жаљењем смо примили вијест о паду транспортног авиона 'Антонов-26' у Сирији у коме је живот изгубило 26 путника и шест чланова посаде. Поводом ове страшне авионске несреће, у име грађана Републике Српске и своје име, упућујем Вам изразе најдубљег саучешћа. Молим Вас да породицама настрадалих пренесете изразе нашег саучешћа због бола који их је задесио", наведено је у телеграму саучешћа предсједника Републике Српске.

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа предсједнику Владе Руске Федерације Дмитрију Медведеву и амбасадору Руске Федерације у БиХ Петру Иванцову поводом погибије руских држављана у паду транспортног авиона у Сирији.

"Са великим жаљењем примили смо вијест о погибији руских држављана у паду транспортног авиона у Сирији у којем је живот изгубило 26 путника и шест чланова посаде", нагласила је Цвијановићева.

Она је у име Владе Републике Српске и своје име, изразила искрено саучешће Медведеву, Иванцову и породицама настрадалих у овој несрећи, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе с јавношћу.

"Саосјећамо у болу са породицама и пријатељима који су претрпјели ненадокнадив губитак", навела је Цвијановићева.