latinica  ћирилица
07/03/2018 |  12:22 | Аутор: РТРС

Маркињос: Фрустрирајуће је, нисмо на нивоу освајања ЛШ

Одбрамбени фудбалер Пари Сен Жермена Бразилац Маркињос, послије елиминације од Реал Мадрида, признао је да екипа из Париза још увијек није на нивоу освајања трофеја Лиге шампиона. Парижани сада могу да се окрену француском првенству гдје убједљиво воде и на путу су да врате титулу шампиона јер имају 14 бодова више од другопласираног Монака.
Реал Мадрид - ПСЖ    (Фото:uefa.com) -
Реал Мадрид - ПСЖ (Фото:uefa.com)

ПСЖ годинама улаже огроман новац у стварање тима, љетос чак 400 милиона евра само за Нејмара и Килијана Мбапеа, али је већ испао у осмини финала од браниоца "ушатог трофеја" Реала укупним резултатом 5:2.

"Фрустрирајуће је. Тешко је када испаднеш из таквог такмичења и изгубиш један од главних циљева. То показује да мораш још много да радиш, да напредујеш и скупљаш искуство", рекао је Маркињос за Беин спорт.

 Бразилски штопер као прави примјер искуства навео је управо Реал Мадрид, једини клуб који је успио да одбрани пехар у Лиги шампиона.

"Видјело се да је Реал био добар у ситним детаљима, за разлику од нас. Мислим да тренутно нисмо толико квалитетни да освојимо Лигу шампиона. Сви нам говоре да морамо да губимо како бисмо једног дана научили да побјеђујемо у овом такмичењу", закључио је Маркињос.

Парижани сада могу да се окрену француском првенству гдје убједљиво воде и на путу су да врате титулу шампиона јер имају 14 бодова више од другопласираног Монака.

Извор: Агенције